Cum pot să ajut?

Donații online

Donează acum și ajută-ne să oferim copiilor cu nevoi speciale serviciile de terapie, consiliere și suport educațional de care au nevoie pentru a-și atinge întregul potențial. Cu PayPal, donația ta poate fi făcută rapid și în siguranță. Vă mulțumim pentru susținerea voastră!

Redirecționarea taxelor

Fără să vă coste nimic, prin redirecționarea unei părți din impozitul plătit către stat, puteți oferi un strop de putere în plus unui ONG care să facă bine și în numele dumneavoastră:

Contribuabilii care au obținut venituri din salarii, pensii sau activități independente pot redirecționa 3,5% din impozitul anual.

Tot ce trebuie sa faceți este să descărcați formularul 230, să il completati cu datele personale si să il semnati. Nu este necesara completarea sumei. Suma de 3,5% din impozitul anual poate fi redirecționată pentru o perioadă de 2 ani, prin bifarea corespunzătoare în formular.

Ca entitate juridică/societate, aveți posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o cauză nobilă, contribuind astfel la schimbarea vieții unui copil prin educație și sprijin. Restul de 80% din impozitul datorat va fi virat către bugetul de stat.

Deducerea cheltuielilor de sponsorizare se poate face din impozitul pe profit, cu limita mimimă dintre 0.75% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat. In cazul sponsorizărilor efectuate către entităţi persoane juridice fără scop lucrativ (ONG), inclusiv unităţi de cult, sumele aferente acestora se scad din impozitul pe profit datorat, în aceste limite, doar dacă beneficiarul sponsorizării este înscris, la data încheierii contractului, în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.

Deducerea sponsorizărilor poate fi făcută trimestrial sau anual, conform Codului fiscal (legea 227/2015).

Descărcați contractul de sponsorizare în format editabil

Sunteți invitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

Asociația David și Sofia

CIF: 47725331